Verzending en betaling

BEZORGING EN LEVERTIJDEN

Je bestelling wordt verzonden via PostNL. Indien je op maandag t/m donderdag vóór 15.00 uur bestelt en betaalt via iDeal, bieden we de zending nog dezelfde dag aan bij PostNL. Bestellingen die op vrijdag of in het weekend worden gedaan, worden door ons op maandag bij PostNL aangeboden. Bestellingen die via ‘zelf overboeken’ worden betaald, worden door ons verzonden zodra je betaling op onze rekening is bijgeschreven. In de regel wordt je bestelling in Nederland bezorgd op de dag nadat we deze hebben aangeboden bij PostNL.

BEZORGING IN HET BUITENLAND EN NAAR ‘EEN ANDER ADRES’

Muziekbladopjemat.nl bezorgt ook in het buitenland en kan je bestelling tevens afleveren op een ander adres, bijvoorbeeld omdat het een cadeau betreft voor vriend of bekende. Pas hiervoor simpelweg de adresgegevens aan gedurende het bestelproces. Overigens kunnen levertijden naar buitenlandse adressen sterk variëren, afhankelijk van het land van bestemming.

VERZENDKOSTEN

Tijdschrften: de verzendkosten in Nederland zijn € 1,95 per bestelling, ongeacht hoeveel tijdschriften je bestelt. Voor adressen in het buitenland zijn de verzendkosten doorgaans hoger en ze variëren per land, wat direct zichtbaar is in het bestelproces.

Wijnen: voor wijn rekenen we een bijdrage van € 5,- per bestelling, ongeacht hoeveel je bestelt.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Op dit moment kun je op twee manieren betalen:

1. Via iDEAL (tijdens het bestelproces)
Na bevestiging van je bestelling handel je de betaling direct af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen (Nederlandse) bank. Deze betaalmethode is 100% veilig.

2. Zelf overboeken (na het bestelproces)
Als je ervoor kiest om het bedrag zelf over te maken, bijvoorbeeld omdat je in het buitenland woont en niet met iDeal kunt betalen, dan ontvang je direct na het afronden van je bestelling een e-mail met een bevestiging en betaalinstructies. Je bestelling wordt door ons verzonden zodra je betaling op onze rekening is bijgeschreven.

BEVESTIGING EN FACTUUR

Na het afronden van je bestelling ontvang je van ons een e-mail met een orderbevestiging en BTW-factuur. Als je ervoor gekozen hebt om het bedrag vooraf over te maken, vind je daarin tevens de betaalinstructies. Ontvang je geen e-mail van ons, check dan even je spambox... 99,9% kans dat je hem daar terugvindt. Mocht dat toch niet het geval zijn: stuur dan even een mailtje naar klantenservice@muziekbladopjemat.nl Wij sturen je de gegevens dan alsnog toe.